Heb je brede voeten en ga je binnenkort trouwen? Het is voor veel dames keuze maken tussen mooie schoenen met hoge hakken en comfortabele schoenen dat ze makkelijke erin kunnen lopen

Bent u iets langer dan heeft u meer geluk want dan hoge hakken zijn dan geen must. 

Verder is het verstandig om de trouwschoenen zo comfortbel mogelijk te kiezen zodat je ook kan genieten van de bijzondere dag. 

Ik vind zelf dat het een betere keuze is om voor eigen comfort te kiezen want wanneer de schoenen niet goed zitten dan is het duidelijk te merken in mijn gezicht. 

Met slecht passende schoenen kan ik helaas niet meer glimlachen. 

Daarom heb ik deze schoenen gekozen voor mijn huwelijksfeest.

Ze waren eigenlijk heel duur, rond 400 gulden (ja ik ben 12 haar gelukkig getrouwd).
Ik ging deze schoenen passen, maar helaas heb ik niet gekocht want ze waren veel te duur voor mij. Einde van het sezoen waren ze 200 guldens in de aanbieding.. Nou, ik heb nog een paar maanden gewachten en deze prachtige schoenen voor 69 guldends gekocht. Lang leve de aanbiedingen

Kortom, heb je brede voeten, en wil je gaan trouwen, dan goed zittende schoenen zijn net zo belangrijk als de bruidsjurk en de gastenlijst. Goede schoenen kunnen voor een practige dag zorgen. 
 


Geen producten aanwezig

 
 
 
 
 
Wijdeschoenen maakt gebruik van functionele en analytische cookies om de website gebruiker vriendelijk te maken. Door verder te gaan bent u akkord met de cookies.