Ik zou hier een foto van mijn voet willen plaatsen, helaas zou veel kijkers echt schrikken, dat is natuurlijk niet de bedoeling. 

Ja, de reden van mijn brede voeten is gedeeltelijk dankzij mij hallux valgus.
De eerste keer dat ik naar de dokter ging ivm pijnlijke grote teen kreeg ik te horen over deze moeilijke 2 woorden (hal wat??).

Ik heb diverse hulpmiddelen gekregen die erg op middeleeuwse martelapparaten lijken. Helaas hebben ze geen centimeter geholpen.
Hallux valgus wordt blijkbaar erger met de leeftijd.

De laatste Podotherapeut dat ik langs ben geweest met pijnlijke voet klachten (metatarsalgie) keek ernaar en zei: Dit gaan wij niet proberen om te corrigeren.

Hallus Valgus wordt vaak geopereed door de bot om een paar stukken te hakken en weer aan elkaar brengen met schoeven, heb ik  begrepen (nee, bedankt, ik vind het niet prettig om mijn tenen uit elkaar te laten halen).

Op zoek naar een hopelose zoektocht kwam ik er een duitse arts tegen die zegt dat hallux valgus geholpen kan worden met oefeningen in Duitsland. momenteel ben ik Duits aan het leren om de geheimen te ontcijferen.


Geen producten aanwezig

 
 
 
 
 
Wijdeschoenen maakt gebruik van functionele en analytische cookies om de website gebruiker vriendelijk te maken. Door verder te gaan bent u akkord met de cookies.