Misschien klinkt het raar om over huisschoenen te hebben voor brede voeten. De meeste mensen met iets bredere voeten kunnen niet eens fatsoenlijke schoenen vinden voor buiten huis.

Er zijn wel leuke en comfortabele huisschoenen verkrijgbaar in speciale breedte maten die altijd precies goed passen. Hoe weet ik dat? Ik heb een stuk al gekocht (zie foto hieronder)


Geen producten aanwezig

Waarom zijn huisschoenen aanraders?
1. Huisschoenen zijn de beste val preventatie. Het is niet te geloven hoeveel ongelukken gebeuren door slippers, zeker als ze slecht zitten. 
2. Schoenen zijn handig om eigen inlegzolen thuis te blijven dragen. Dan heeft u de inlegzolen een paar uurtjes meer gedragen, alleen maar gunstig voor mensen die veel thuis zijn. 
3. Huisschoenen zijn vaak heel gezellig, gemaakt van velous, houden de voeten warm in de winter. Er zijn ook wel zomer huis schoenen maar ik vind ze extra leuk om te dragen bij koud weer. 


 
 
 
 
 
Wijdeschoenen maakt gebruik van functionele en analytische cookies om de website gebruiker vriendelijk te maken. Door verder te gaan bent u akkord met de cookies.